Tyxo.bg counter

Нов продукт на Logitech унифицира контрола върху „умния“ дом

Logitech цели унифицираното управление на разнообразните джаджи, които по принцип изискват отделни приложения и т.н.

Logitech представи най-новото си устройство - Pop Home Switch, което има за цел да опрости управлението на „умния“ дом. Самата система се състои от захранван от батерия бутон, който се монтира на стената и поддържа голямо разнообразие от домашни смарт устройства, включително Phillips Hue, LIFX, Lutron, Sonos говорители и др.

 

Активирането на Pop става по три начина – единично натискане, двойно натискане и продължително натискане. Всеки може да бъде програмиран да извършва различно действие или комбинация от действия.


Настройката се извършва чрез Pop приложението за Android или iPhone, което сканира Wi-Fi мрежата ви за съвместими устройства, за които след това можете да приложите необходимите ви команди. След тази първоначална настройка, Pop работи без необходимост от смартфон.

Logitech цели унифицираното управление на разнообразните джаджи, които по принцип изискват отделни приложения и т.н. Избягва се и постоянното изискване за смартфон, а можете директно да взаимодействате с „умните“ устройства.


Нов продукт на Logitech унифицира контрола върху „умния“ дом

© PCWorld България, pcworld


Pop Home Switch Starter Pack и самостоятелните Pop контролери ще бъдат пуснати в продажба в САЩ още този месец. Starter Pack включва два Pop-а и хъб като ще се продава за $99.99, а самостоятелните Pop са по $39.99.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.