Tyxo.bg counter

Нов рутер за стар (отново) дават във Виртуална Зона

Коледна промоция „Стар за нов рутер“ + томбола за коледен подарък, обявиха съвместно Виртуална Зона и TP-LINK. Инициативата е валидна до 27.12.2015г, а подаръкът от томболата ще бъде изтеглен на 28.12.2015г.

Коледните промоции трудно могат да минат за някое от чудесата, които се случват по това време на годината, но и те със сигурност радват сърцата на потребителите, които имат намерение да обновят изгодно старата си техника. Ако например все още използвате 54-мегабитов маршрутизатор за безжичен интернет или пък дори и по-стар, сега имате шанс да го обновите с намаление с чисто нов модел. Точно такава възможност дават българския доставчик Виртуална Зона и производителя на мрежово оборудване TP-LINK с промоционална оферта към всички, които обмислят ъпгрейда към ново, по-бързо Wi-Fi устройство.

Всъщност инициативата „стар за нов“ рутер се провежда вече за трета поредна година, така че вече може да мине за традиционна. Както и преди всеки притежател на стар, безжичен рутер може да отиде до офиса на Виртуална Зона и да го замени за чисто нов 300-мегабитов Wireless-N маршрутизатор от TP-LINK на добра цена.

Това предложение е валидно до 27.12.2015 г., а ако нямате възможност да посетите лично магазина на Виртуална Зона в София, можете да се възползвате от промоцията, използвайки услугите на куриер срещу 5 лв. от всяка точка на България, отбелязват още от компанията.


Нов рутер за стар (отново) дават във Виртуална Зона

© PCWorld България, pcworld

Иначе родният доставчик предлага три модела рутери с отстъпки:

  • 300Mbps безжичен рутер модел TP-Link WR1043NDна промоционална цена от 75 лв. с ДДС вместо 91.80 лв. с ДДС
  • AC750 433Mbps @ 5GHz + 300Mbps @ 2.4GHzбезжичен рутер модел ArcherC20iна промоционална ценаот 59 лв. с ДДС вместо 82,12 лв. с ДДС
  • N750 450Mbps @ 5Ghz + 300Mbps @ 2.4Ghz  безжичен рутер модел WDR4300 на промоционална цена от 108 лв. с ДДС вместо 139,26 лв. с ДДС

По случай празниците и навлизането на 4G в България Виртуална Зона организира и игра във Facebook, като всеки споделил поста с надпис #старзанов, участва в томбола. Наградата е 4G/LTE TP-LINK M7350 рутер (с редовна цена 247,79лв.).


Нов рутер за стар (отново) дават във Виртуална Зона

© PCWorld България, pcworld

Повече подробности за двете инициативи има в официалния сайт на доставчика.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.