Tyxo.bg counter

D-Link предлага свой рутер с мултифункционални устройства на Epson

D-Link обяви промоция в празничните дни до края на годината на своя рутер с подобрена безжична технология – DIR-600. Потребителите могат да открият хитовия продукт на компанията в големите търговски вериги Технополис и Мултирама в атрактивна комбинация с водещи мултифункционални устройства на Epson.

 

В Технополис DIR-600 може да бъде открит до края на декември или до изчерпване на количествата в комбинация с мултифункционалното устройство Epson Stylus PX720WD. Решението за мастиленоструен печат на Epson се отличава със скорост от 40 страници в минута както за монохромен, така и за цветен печат. Устройството разполага с USB 2.0 интерфейс, скенер и факс, богати мрежови функции и поддръжка на безжичните 802.11b/g/n стандарти.

Мултирама предлагат на своите потребители DIR-600 с Epson SX525WD. Мултифункционалното устройство осигурява печат в максимална резолюция от 5760 х 1440 и сканира изображения в 2400 х 2400 точки. Прибавяме възможността за копиране, високоскоростен USB интерфейс и поддръжка на широк кръг от мрежови стандарти.

Базирани на 802.11n стандарта, устройствата от серията DIR-600 работят с помощта на единична антена и постигат скорости на трансфер до 150 мегабита в секунда - стойности, които значително подобряват цялостната производителност на безжичната домашна мрежа в сравнение с по-стария 802.11g. Маршрутизаторът осигурява по-добро приемане на сигнала, както и по-голямо покритие на мрежата като на практика премахва т.нар. „мъртви точки”. Това позволява ефективно споделяне на високоскорстна Интернет връзка, файлове, принтери или други цифрови устройства. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.