Tyxo.bg counter

Нов 3G Wi-Fi рутер от M-Tel

След като в началото на тази година М-Тел представи Mobile HOTSPOT, сега е ред на пазара да излезе още един представител на 3G Wi-Fi рутерите – M-Tel HOTSPOT. Елегантният и малък M-Tel HOTSPOT е устройство от ново поколение, което позволява безжично сърфиране и споделяне на мобилен Интернет навсякъде в мрежата на М-Тел. 3G рутерът работи в комбинация с VMC устройство и е изключително удобен и приложим, тъй като към него могат да бъдат свързани до пет устройства – преносим компютър, смарт телефон, таблет, дигитален плейър или всяко друго устройство с вграден Wi-Fi модул.


M-Tel HOTSPOT се захранва директно от електрическата мрежа. Освен това, в зависимост от модела на VMC устройството, скоростта за пренос на данни през M-Tel HOTSPOT може да достигне до 21 Mbps в мрежата на М-Тел. Устройството излъчва Wi-Fi сигнал в радиус от 100 метра, което го прави изключително удобно за работа в домашна или офис среда.

3G Wi-Fi рутерът M-Tel HOTSPOT се предлага на цена от 29.90 лв. с пакет за мобилен Интернет М-Tel SURF NONSTOP+ и включено безплатно VMC устройство. 

 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.