Tyxo.bg counter

ViewSonic готви за IFA 2010 цяла поредица устройства с поддръжка за 3D

По време на предстоящото мащабно изложение за потребителска електроника и битова техника IFA 2010 компанията ViewSonic ще покаже серия портативни 3D джаджи и два таблета
Това съобщават редица онлайн източници, като се позовават на официална информация от самата компания ViewSonic. Според публикациите, производителят се готви да демонстрира на изложението


Интерес представляват и двата нови таблета, които компанията също се готви да демонстрира. Първият от тях - ViewPad 7 - има 7-инчов LCD дисплей и е оборудван с 3G, Wi-Fi и Bluetooth комуникационни модули, GPS-приемник, акселерометър и USB-порт. Знае се също, че въпросното устройство ще работи под управлението на ОС Android (макар и да не е ясно за коя точно версия на мобилната платформа става въпрос). Другият таблет ще бъде с по-голям, 10-инчов екран и ще се предлага с две операционни системи - Android и Windows.
Разбира се, очаква се компанията да покаже и по-стандартна нова част от обичайния си асортимент - няколко нови монитора със светодиодна (LED) подсветка, нов 22-инчов телевизор и "All-in-One" компютър.
Кога евентуално и кои точно от новите продукти на ViewSonic ще видим у нас може да се пита при дистрибуторите на компанията в страната - Поликомп. Риск Електроникс и ТехВижън.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.