Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

За проекта

11 юли 2017

Отново на училище с PCWorld

Учебници, тетрадки, моливи, таблети, лаптопи – с наближаването на първия учебен ден в България всеки родител се изправя пред списък с учебни пособия, които трябва да закупи. Подготовката на ученик или студент у нас понякога изисква не само средства, но време и усилия.

Но освен добре познатите ни ученически принадлежности, в днешно време в избора влизат и най-различни нови технологии. Като смартфони, електронни книги, учебници и др.

3D анимацията, видеоклиповете, интерактивните упражнения и образователни игри са вече неизменна част от подготовката на ученици и студенти.

Затова, за поредна година решихме да помогнем в избора с онлайн зоната ни в PCWorld - Back To School/Отново на училище – да влезем в час бързо и лесно!

С наша помощ ще влезете в час и ще се запознаете с всички нови и актуални тенденции на компаниите и техните продукти за учащите.

Back To School с PCWorld събира на едно място всичко за лесно, забавно и качествено познание, учене, преподаване за ученици, студенти, преподаватели или родители.


абонамент за бюлетина