Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Един номер за три мобилни устройства предлага М-Тел

20 ноември 2008
3078 прочитания
3 одобрения
3 неодобрения

От 18 ноември М-Тел предлага на своите клиенти уникална мобилна услуга - EXTRA SIM. Тя дава възможност за едновременно ползване на до три мобилни устройства с един номер. С EXTRA SIM клиентите разполагат с една „основна” и една (1+1) или две (1+2) допълнителни карти, които заместват „основната” при изходящи и входящи обаждания.

EXTRA SIM предоставя един номер за осъществяване на изходящи и приемане на входящи обаждания, и има обща гласова пощенска кутия. Всичко това е достъпно през три различни мобилни устройства. Услугата е съвместима както с всеки стандартен мобилен телефон, така и с BlackBerry и PDA устройства. Допълнително преимущество е, че може да се използва с телефони за кола, което гарантира удобство и безопасност, а в колата си клиентите ще имат още един телефон със същия номер.

При изходящо обаждане, от който и да е от трите телефона, EXTRA SIM номерът не се променя.

При входящо обаждане всички три мобилни устройства звънят паралелно (multi ring), но разговорът може да бъде приет от това, което в момента е най-удобно за клиента, независимо дали то е мобилният телефон, дейта устройство или телефон за кола.

EXTRA SIM е предназначена за всички частни и бизнес клиенти, и може да бъде активирана на нови и вече съществуващи такива. След активирането на услугата, абонатът продължава да ползва съществуващия до момента тарифен план. Допълнителните две EXTRA SIM карти са с месечни абонаментни такси, в зависимост от това дали се ползват една или две карти - съответно 6,90 и 12 лв. EXTRA SIM картите ползват всички отстъпки, активирани на „основната” карта в мрежата на М-Тел и разполагат с допълнителни роуминг тарифи и дейта пакети, от които клиентите могат да се възползват. За удобство трите карти имат една обща месечна фактура.

3 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "Мобилни комуникации"
КОМЕНТАРИ ОТ  
lolipop_94
00:25, 22 ноември 2008
1
одобрения: 0
lolipop)122
00:26, 22 ноември 2008
xaxaxax tappppppppppppppooooooooooooo
2
одобрения: 0
Rumen
20:52, 25 ноември 2008
Много много идиотско. То от тези мошенници от М Тел какво ли друго може да се очаква?
3
одобрения: 0
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Един номер за три мобилни устройства предлага М-Тел"    

абонамент за бюлетина