Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

E3 2018: Fallout 76 ще бъде онлайн сървайвъл

12 юни 2018
1878 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения

Още новини от Bethesda и Е3 2018 - поредната инсталация на Fallout - със странното кодово название 76, се появи в пълен блясък с трейлър и дата на дебют. Играта няма да бъде традиционен адвенчър с елементи на RPG, каквито са повечето ААА игри на компанията. Тук става въпрос за онлайн мултиплейър заглавие, описвано като лек сървайвъл.

Fallout 76 ще се играе на сървъри, като всеки от тях ще може да хоства няколко дузини играчи. Видеото, демонстрирано от Bethesda, показва четирима приятели, които играят заедно. Всички куестове могат да бъдат направени и соло, но играта в екип е препоръчителна. Строенето играе важна роля в 76 - играчите не само могат да строят домове и укрития, но да го правят заедно и да ги ползват заедно в последствие.

Няколко дузини играчи на всяка карта дават възможност за съперничество и формиране на съюзи. По картите има разпръснати и силози с ядрени ракети, които могат да бъдат превзети и използвани за унищожаването на част от картата - от гнезда на чудовища до лагера на противников отбор.

Fallout 76 излиза на 14-и ноември 2018.

0 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"E3 2018: Fallout 76 ще бъде онлайн сървайвъл"    

абонамент за бюлетина