“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

—тана известна цената на Oneplus 6 в »нди€

23 април 2018
2320 прочитани€
2 одобрени€
0 неодобрени€

»зображние на Oneplus 6 от производител€ на протектори Olixar.

Ќови€т модел на китайската компани€ Oneplus се очаква да се по€ви на пазара съвсем скоро. —поред индийски издани€ смартфонът ще бъде пуснат в продажба след по-малко от месец – на 18 май.

—поред същите източници цената му (отново) ще е по-солена от тази на предшественика. ÷итираната сума е 39 999 рупии (~490 евро), като се твърди, че т€ се отнас€ за модела с по-малко памет. ÷ената на “Ѕаткото” се очаква да е над 550 евро. 

ѕрочетете още: »зтекоха резултати от Antutu тест на OnePlus 6

Oneplus 6 ще бъде базиран на последни€ чип на Qualcomm – Snapdragon 845. ѕо-скъпи€т модел ще предлага 256 GB вградена памет и 8 GB RAM. 

—ъщо така устройството ще предлага “безрамков” AMOLED екран, който ще е изр€зан в горната част, по подоби€ на iPhone X. «а разлика от последни€ обаче нови€т Oneplus може да запази 3,5-милиметрови€ жак за слушалки. ѕоне така твърд€т н€кои източници. —поред други обаче в устройството ще се комплектова с безжични слушалки, така че това не е съвсем сигурно. 

Oneplus 6 може да и първи€т продукт на компани€та, предлагащ влагозащита. —поред източници в интернет обаче става дума за устойчивост на пръски, а не за пълноценна непропускливост.

Ќа гърба на устройството ще са налице две камери с 20- и 16-мегапикселов сензори. —елфи камерата също ще е 20-мегапикселова. Ѕатери€та пък ще е с капацитет 3450 mAh, ко€то ще работи в тандем с фирмената технологи€ DachCharge 2.

2 одобрени€
0 неодобрени€
ќще от рубрика "ћобилни комуникации"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"—тана известна цената на Oneplus 6 в »нди€"    

абонамент за бюлетина