“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

»зтекоха резултати от Antutu тест на OnePlus 6

276 510-те точки на задаващи€ OnePlus 6 са повече от тези на iPhone X.

12 март 2018
2516 прочитани€
2 одобрени€
1 неодобрение

»зтекоха резултати от Antutu тест на OnePlus 6

Ќаскоро в интеренет изтекоха изображени€, за които се твърди, че са на задаващи€ се OnePlus 6. Ќа т€х се вижда устройство с 19:9 дисплей, с прорез в горни€ край. (“.е. 18:9 екран с допълнително пространство около сензорите в горни€ край.)

√ърбът на устройството прилича на стъклен, което отвар€ възможността за реализиране безжично зареждане. ѕак там се виждат две камери, както и четец за пръстови отпечатъци.

ѕрочетете още: јко сте с OnePlus 5T, то може би са откраднали данни за банковата ви карта

—ега китайски източници публикуваха резултати от тест с Antutu, за който се твърди, че от OnePlus 6. ÷итирани€т резултат от 276 510 точки е по-висок от досегашни€ шампион – задаващи€ се Xiaomi Mi Mix 2S, чиито официален дебют се очаква на 27 март. ћоделът на устройството, според наличните изображени€, е A6000.

—поред AndroidCentral резултатът е индикатор за това, че OnePlus 6 ще е базиран на чипсета Snapdragon 845 на Qualcomm. –азбира се резултатите от подобни приложени€ н€ма как да са индикатор за това колко бързо наистина работи въпросното устройство, нито колко пъргаво е то в ръцете на потребител€.

—ъщо така в предишни течове, касаещи задаващото се устройство, се споменават още 6 GB RAM, 64 GB вградена памет, кaкто и Android 8.1 Oreo операционна система.

—поред AndroidCentral тази година течовете, касаещи задаващи€ се модел на OnePlus са започнали да се по€в€ват по-рано, което може да означава и по-ранен дебют на устройството. ћиналогодишни€т OnePlus 5 се по€ви на пазара в кра€ на юни.

2 одобрени€
1 неодобрение
ќще от рубрика "ћобилни комуникации"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"»зтекоха резултати от Antutu тест на OnePlus 6"    

абонамент за бюлетина