Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Кога ще бъде представен новият Huawei Watch 3?

Очаква се по време на Световния мобилен конгрес, който ще се проведе в края на февруари, да бъде представен новият умен часовник Huawei Watch 3.

19 януари 2018
5389 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Кога ще бъде представен новият Huawei Watch 3?

Кога Huawei ще представи новия си умен часовник Watch 3? Възможно ли е това да се случи по време на Световния мобилен конгрес, който ще се проведе в края на февруари в Барселона? Към момента датата за излизането на новия модел не е потвърдена. Първият Huawei Watch беше представен на Конгреса през 2015 г. (и след това през септември беше пуснат в продажба), а вторият модел Huawei Watch 2 беше обявен на същото събитие през 2017 г.

Именно затова е логично да се очаква подобно съобщение на Световния мобилен конгрес. Въпреки това трябва да се има предвид, че малкото слухове и липсата на новини за Android Wear 3.0 подсказват, че новият модел умен часовник ще бъде представен по-скоро на събитието през следващата година, отколкото на тазгодишното.

Прочетете още: Германия забрани “умните” часовници за деца

Какви нови функции могат потребителите да очакват от Huawei Watch 3?

Умните часовници на Huawei работят с Android Wear, при който няма въведени големи промени след Android Wear 2.0. Вероятно повече информация за Android Wear 3.0 потребителите ще получат след конференцията Google I/O 2018, която се очаква да се проведе на 16 май, макар че засега датата не е потвърдена.

Функциите, които всички искат да видят в Android Wear 3.0 (а те вероятно ще присъстват и в Huawei Watch 3), са повече приложения, ефективност и по-дълъг живот на батерията. Подобряването поддръжката за iOS също ще бъде приветствана, тъй като ще позволи на устройства като Huawei Watch 3 да бъдат алтернатива на Apple Watch за потребителите на iPhone. Отключването на Windows или Mac компютри с Android Wear часовници и използването им за прехвърляне на съдържание като музика, също е опция, която потребителите биха оценили.

Сред специфичните нововъведенията за Huawei Watch 3 могат да бъдат универсален порт за зареждане или безжично зареждане, както и въртяща се рамка. Всъщност наскоро Huawei патентова тъчскрийн рамка, която може да бъде потенциална нова опция в следващия модел часовник.

Според документа, който беше одобрен от Световната организация за интелектуална собственост, рамката на часовника ще има осем зони, чувствителни на докосване. Те ще могат да бъдат натискани в различни комбинации, за да изпращат команди, които в противен случай биха изисквали добавянето на още бутони.

Приложението Huawei Wear също може да се възползва от някои подобрения. То разполага с твърде базови опции и за по-добра функционалност потребителите трябва да изтеглят допълнителни приложения като Huawei Health.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Джаджи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Кога ще бъде представен новият Huawei Watch 3?"    

абонамент за бюлетина