Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Приложение на Google ще намери вашия картинен двойник

За най-добри резултати пуснете си брада.

16 януари 2018
6381 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Приложение на Google ще намери вашия картинен двойник

Ако някога сте се чудили дали някъде имате картинен двойник, то сега вече съществува приложение на Google, което ще отговори на този въпрос. Последният ъпдейт на Arts & Culture позволява да се претърси огромна колекция от портрети, за да намери вашия картинен близнак. Вие трябва само да си направите селфи чрез приложението и да изберете опцията за разпознаване на образ. След това Arts & Culture ще покаже заедно вашата снимка и вашия картинен двойник с процент на съвпадение. Ако съберете кураж, имате възможност да споделите резултата в социалните мрежи.

Образите обаче не винаги си приличат. От публикуваните снимки на потребители става ясно, че системите за дълбочинно обучение като тези на Google се справят с откриването на съвпадения при конкретни детайли, но като цяло пропускат голямата картина.

Прочетете още: Игрите през 2017-та – какво ни впечатли и какво ни разочарова?

Приложението Arts & Culture има и един друг недостатък – изглежда засега е ограничено само до територията на САЩ. Но според някои от потребителите е възможно да се получи достъп и в Европа чрез VPN.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Приложение на Google ще намери вашия картинен двойник"    

абонамент за бюлетина