Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Сглобявайте компютри на воля с този странен симулатор

05 януари 2018
9748 прочитания
10 одобрения
0 неодобрения

Ако си падате по гейминг на PC, то в някакъв момент вероятно ви се е налагало да правите ъпгрейт на машината си. Не всеки обаче може да се справи със сглобяването на цял компютър от компоненти, за да играе игри. Е, сега има игра (иронията!), която прави точно това – PC Building Simulator позволява да добиете достатъчно опит и знания, без това да ви коства изгорели процесори и много нерви и пари. Едиственият проблем е, че ви трябва компютър, за да я играете. Порочен кръг!

PC Building Simulator се намира в алфа фаза и е точно това, което подсказва името. Игра, която симулира процеса на сглобяване на компютър. Избирате необходимите части, слотове, винтчета, термопаста и ги слепвате в амалгама, която трябва да работи. Разработчиците от Claudiu дори предвиждат режим кариера, в който ще можете да продавате произведенията си, за да преживявате.

„Идеята и целта на играта е да научи хората да сглобяват компюти по забавен и приятен начин“, пише разработчикът. „Опитваме се да направим играта както забавна, така и полезна – бъдещ инструмент за планиране на ъпгрейди без необходимостта за харчене на хиляди долари“.

Произведението на Claudiu не е от най-красивите визуално, поне на този етап, но идеята не е за пренебрегване. Може да свалите безплатна ранна версия на играта от Itch.io

10 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Сглобявайте компютри на воля с този странен симулатор"    

абонамент за бюлетина