Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Motorola пуска Polaroid фото принтер модул за смартфоните Moto Z

16 ноември 2017
6411 прочитания
3 одобрения
0 неодобрения

Motorola не се отказват от идеята за модулен телефон и продължават да разширяват екосистемата от модули за серията Moto Z. След 360-градусовата камера (която имахме възможност да тестваме), колонките, проектора и дори говорителя с вградена Alexa, сега идва ред на още един интересен модул - фото принтер Polaroid.

Всъщност устройството се нарича Polaroid Insta-Share Printer и изглежда като правоъгълна кутия, прилепваща към телефона. Модулът разполага и с хардуерен бутон за снимане, който трябва да помогне на мобилната фотография да се доближи до нещо по-удобно за потребителите. Освен че може да изкара веднага на хартия всичко, кеото заснемете, този принтер може да печата локално запазени изображения или снимки от Facebook, Instagram и Google Photo с размер 2 на 3 инча, с помощта на Zero-Ink Paper технологията.

Според официалния сайт на Motorola продажбите трябва да стартират този петък - 17-и ноември, а цената ще бъде 200 дoлара. В различни онлайн аутлети в САЩ модулът ще се появи през декември, а за наличността му и цените в България все още нищо не е известно.

3 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Джаджи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Motorola пуска Polaroid фото принтер модул за смартфоните Moto Z"    

абонамент за бюлетина