Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Българска социална мрежа е по-популярна от Google+

LikeLocator (Виж кой те харесва) е най-популярната българска социална мрежа и изпревари Google+

18 септември 2017
4473 прочитания
9 одобрения
8 неодобрения

LikeLocator (Виж кой те харесва) е най-популярната българска социална мрежа и изпревари Google+.

Прочетете още: Мобилните приложения, които ще погълнат свободното ви време

Стартиралото в края на лятото социално приложение за Андроид LikeLocator отбеляза феноменален ръст в България, изпреварвайки по популярност дори мрежата на гиганта Google+.

LikeLocator е най-горещото мобилно приложение, превърнало се в летния хит на 2017 година. Приложението е безплатно и е достъпно за сваляне в Гугъл Плей за Андроид базирани мобилни устройства. За да заработи, е необходимо просто да поставите своя снимка или селфи.

LikeLocator ще ви покаже на мобилния ви телефон хората около вас. Приложението показва първо хората в непосредствена близост започвайки от 10 метра с техните снимки и колко хора са ги харесали.

Тази функционалност гарантира неограничено забавление на потребителите в Likelocator, добавяйки възможност и да запазите своята анонимност, и да харесате човек в съседната маса на заведение, в училище, в офиса, и дори в метрото или автобуса. Позволява да комуникирате помежду си свободно и неограничено.

LikeLocator е разработка на български екип програмисти и само за броени дни се нареди по популярност у нас непосредствено след групата свързани с Facebook приложения, изпреварвайки дори социалната мрежа Google+, а също и LinkedIn.

9 одобрения
8 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина