Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Kickstarter кампания набира средства за раницата на модерния турист

24 август 2017
3499 прочитания
1 одобрение
3 неодобрения

Използването електронни устройства често се оказва проблем за практикващите пешеходен туризъм, които за продължителни периоди от време се оказват далеч от цивилизацията (да се чете – контакта). Именно този проблем искат да решат създателите на раницата NRGcamper. В момента те събират средства за стартиране на производство чрез кампания за обществено финансиране Kickstarter.

NRGcamper

Раницата ще разполага с вградена батерия с капацитет 16 000 mAh, както сгъваем 11W соларен панел. Според създателите на продукта това ще спомогне за увеличаване безопасността на туристите, позволявайки им винаги да могат да се обадят на специализиранте служби или на близък в случай на проблем.

Прочетете още: Facebook разработва модулен смартфон?

NRGcamper разполага с 16 000 mAh батерия

Интересното в NRGcamper е, че раницата разработена поначало с идеята да улесни използването на електроника. Тя e окабелена и разполага с 5 интегрирани USB портове, което улеснява свързането на външни устройства, без да е неохбодимо преравяне на раницата в търсене на батерията.

Продуктът е оборудван със стандартни възможности за подобна туристическа екипировка. Раницата е изработена от устойчива найлонова тъкан и разполага с вградено покривало срещу дъжд. Обемът е 60 литра, като теглото ѝ, заедно с батерията и соларния панел, е 4,5 кг. (само раницата тежи 1,3 кг).

1 одобрение
3 неодобрения
Още от рубрика "Джаджи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Kickstarter кампания набира средства за раницата на модерния турист"    

абонамент за бюлетина