Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ако сте добър шофьор, това е вашият звезден миг!

Голяма автомобилна компания обявява кастинг за шофьор-актьор, който да участва в най-новия български игрален филм

18 август 2017
3677 прочитания
5 одобрения
0 неодобрения

Volvo Trucks обявява кастинг за шофьор-актьор, който да участва в най-новия български игрален филм “Привличане”. В лентата той ще си партнира с най-мощния камион в света в серийно производство – Volvo FH 16 със 750 к.с. и едни от най-големите звезди на българското кино - Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош и Башар Рахал.

“Макар и епизодична, ролята е много важна за нас. Искаме да покажем, че българските шофьори на камиони са професионалисти, хора като всички нас, които имат нелека работа, но я вършат с достойноство. Искаме остарялото и невярно клише за “тираджията” да остане в миналото, където му е мястото”, обясни Ина Игнатова, директор "Маркетинг и комуникации", Волво Груп, Регион Централна и Източна Европа.

Всички желаещи да участват трябва да изпратят кратко любителско видео, в което да се представят и да отговорят защо искат да участват във филма до 23 август на Facebook профила на Волво Тръкс България или e-mail: office@protone.bg.

Снимките на "Привличане" започват през август, а лентата се очаква да е в киносалоните в началото на 2018 година. В центъра на сюжета е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта, разкриваща много актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения, а изключителната танцова хореография и динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се.


Режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

“Решихме да подкрепим “Привличане”, защото вярваме, че у нас могат да се правят качествени и забавни филми. Освен това поканата дойде от Яна Маринова, с която сме си партнирали вече успешно при създаването на първия 4D мапинг в България и вярваме, че това ще е хубаво продължение на приятелството ни”, допълни Ина Игнатова.

5 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Любопитно"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ако сте добър шофьор, това е вашият звезден миг!"    

абонамент за бюлетина