Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Persy представи новите сървърни решения на Supermicro

Българският производител ще предлага най-новите сървърни технологии на Intel и AMD

02 август 2017
3285 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения

Непосредствено след обявяването на новото поколение сървърни процесори Intel Xeon Scalable, Persy представи в своя офис новите решения на своя основен партньор Supermicro, базирани на тях. Наред с това бяха показани подробности и за планираните модели сървърни продукти, използващи новата архитектура AMD EPYC, чиято поява на българския пазар се чака с интерес.

Американската компания с централа в Калифорния и подразделения в Тайван и Холандия работи изключително тясно с основните производители на процесори, което ѝ дава предимството да предложи новите технологии и решения веднага след официалното им обявяване. Успешното партньорство с Intel и AMD позволява на Supermicro да усъвършенства продуктите си още във фазата на предварителна разработка и да предложи на своите клиенти решения с гарантирана надеждности и производителност още в деня на пускането им на пазара.

Харди Чанг, приложен инженер в Supermicro представи двете продуктови гами, базирани на сървърните процесори на AMD и Intel. Наред с конкретните предимства на последните поколения на двете архитектури, той запозна присъстващите с характеристиките на очакваните скоро модели сървърни системи, дънни платки и сторидж системи от познатите вече на клиентите на Persy линии Ultra Server, Super Server, Big Twin, Fat Twin, Micro Blade, Simply Double и др.

По време на презентациите се получиха интересни дискусии относно предимствата на платформите на Intel и AMD в различни сценарии, например при нужда от осигуряване на максимален брой PCI-E линии и най-голям възможен обем памет, както и резултатите при използване на шестканален вместо четирикален режим на достъп до паметта.

Мартин Филев, Технически директор на „Перси“ ООД, сподели: „Наша водеща цел винаги е била да предлагаме на клиентите си оптимална гъвкавост при избора на сървърна техника. Изключителното богатото портфолио от системи и компоненти на Supermicro ни позволява да предложим на практика всичко най-актуално от пазара и то преди конкурентите. Supermicro е утвърдена марка, която продължава да увеличава пазарния си дял в световен мащаб и ние дължим успеха си на качествените ѝ продукти, на чиято база произвеждаме сървърите Persy Stinger според конкретните изисквания на всеки наш клиент.“

За повече информация посетете www.persy.com.

0 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Сървъри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Persy представи новите сървърни решения на Supermicro"    

абонамент за бюлетина