Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ето и първите лектори на HackConf 2017

Тази година технологичната конференция, организирана от HackBulgaria, ще се проведе на 30 септември и 1 октомври (събота и неделя) в София Тех Парк

28 юли 2017
2447 прочитания
4 одобрения
0 неодобрения

Първите лектори на HackConf 2017 вече са ясни. Тази година технологичната конференция HackConf, организирана от HackBulgaria ще се проведе на 30 септември и 1 октомври (събота и неделя) в София Тех Парк.

PCWorld.bg е медиен партньор на HackConf 2017.

“Как да разбираме и създаваме по-добър софтуер?”

Сред лекторите на тазгодишното издание са Петър Митев и Владимир Койлазов - основатели на Chaos Group, Ивайло Караманолев, който е част от иновативната компания HyperScience, Джени Шен - UX дизайнер на свободна практика от Тайланд.

"Сформирахме страхотен лекторски състав - с екипа си поставихме за цел да съберем едни от най-добрите разработчици и експерти, които да дадат съвети и да покажат с личен пример на младите как да се развиваме постоянно и какво е необходимо да учим, за да станем по-добри програмисти и да не се намираме никога в застой.”

Разрастване на общността

HackConf се утвърждава сред най-добрите технологични събития за годината. Цифрите говорят сами - над 1600 човека от 15 български града се включиха в HackConf 2016.

"Но броят на участниците не е най-важното, а това каква посока им дава събитието. Не знаем за много подобни събития от такъв мащаб, които не само мотивират, но и задават правилната посока за развитие на младите, които искат да започнат и да развиват своята кариера в ИТ индустрията”, споделят организаторите.

Всички лектори и програмата на конференцията можете да намерите на уеб сайта: hackconf.bg, както и на страницата във Facebook: https://www.facebook.com/HackConference/.

4 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ето и първите лектори на HackConf 2017"    

абонамент за бюлетина