Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Стартира кандидатстването за класацията Новатори в образованието 2017

Амбицията на организаторите е да бъдат представени личностите, проектите и инициативите с най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи и технологични решения.

25 юли 2017
4906 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

До 30 септември 2017 г. всеки желаещ може да номинира своите фаворити или свой проект за новото издание на класацията Новатори в образованието“. Според организаторите от ERP Academy, ERP.BG и AVS Agency тя има за цел да привлече общественото внимание към позитивната промяна в българското образование. Инициативата ще се проведе за четвърта поредна година.

„Новатори в образованието“ 2017 включва категориите Деца, Училища, Университети, Обучения и Благотворителност, както и награда на публиката, за която ще се борят номинираните от всички категории в официалната Фейсбук страница на класацията. Номинациите се изпращат дрес novatori@novatori.bg.


Прочетете още: Вече са известни тазгодишните топ-новатори в образованието

След крайния срок жури, включващо представители на образователната система, технологичния сектор, предприемаческите среди, както и журналисти с дългогодишен опит в сферата на бизнеса и образованието ще определят победителите. Те ще бъдат обявени на специално събитие през ноември.


Амбицията на организаторите е да бъдат представени личностите, проектите и инициативите с най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи, технологични решения, както и добрия пример на истинска отдаденост към учебния процес, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания и правят ученето по-достъпно и стойностно за повече хора.

От там допълват, че успешното позициониране на България като икономика и общество на знанието ще има ключово значение за това, дали страната ни ще е конкурентоспособна в утрешния динамичен свят, в който за броени години всеки регион на света може от изоставащ да се превърне в технологичен лидер, да привлече към себе си инвестиционните потоци и да създава добавена стойност. По думите на организаторите класацията „Новатори в образованието“ има амбицията да провокира обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието, която да помогне както на днешните ученици да са по-подготвени и успешни в живота, така и на обществото ни да бъде по-конкурентно и устойчиво.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Стартира кандидатстването за класацията Новатори в образованието 2017"    

абонамент за бюлетина