Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

HP представи новото си гейминг портфолио OMEN

06 юли 2017
5333 прочитания
2 одобрения
0 неодобрения

Не отне много време на технологичните компании да разберат, че геймърите са не само много отдадени на хобито си, но и ревностни ценители на качествената електроника. В крак с тенденциите през последните години и HP обяви нова гейминг марка - OMEN. От компанията твърдят, че всички продукти в тази линия са създадени на базата на обратна връзка от разработчици на игри и виртуална реалност, което би трябвало да резултира в достатъчно задоволителни системи.

 

Compact Desktop

Това е система, която разполага с достатъчно мощ и същевременно е леснопреносима. Целта тук е да бъдат задоволени професионалните играчи в електронните спортове, които имат нужда от бързината и мощта на десктоп машина, а компактните размери и тегло са допълнителен бонус. Във върховите си конфигурации Compact Desktop разполагат с фабрично овърклокнати видеокарти NVIDIA GeForce® GTX 1080, Intel Core i7 процесори.

 

Accelerator

Това е интересно решение, което добавя външна видокарта, HDD или SSD и други опции към лаптопи или десктоп компютри. Устройството се предлага с AMD или NVIDIA видеокарти и 1TB HDD или 256GB SSD. OMEN Accelerator използва свързаност Thunderbolt 3 както и 4 USB 3.0 тип А портове и 1 USB 3.1 тип-C.

 

Desktop

OMEN by HP Desktop e истината, когато говорим за сериозен гейминг. В тези системи могат да бъдат поставени две карти NVIDIA GTX 1080 Ti в режим SLI или респективно два Radeon RX 580 в Crossfire. Изборите на процесори са i5/i7 за Intel и Ryzen от AMD, като най-високите опции включват и отключени множители за повишаване на тактовата честота. Дисковете, които по принцип са ботълнек в геймърските системи, могат да бъдат PCI SSD, което за момента е една от най-бързите опции.

 

 OMEN by HP 15/17

Преносимите компютри от това портфолио могат да се конфигурират с графични карти до NVIDIA® GeForce® GTX 1060 с Max Q за игри с над 1080р резолюция, а OMEN 17 - с NVIDIA® GeForce® GTX 1070, която поддържа игри с резолюция 1440р и по-висока. Към останалите благини спадат и клавиатура с подсветка, DTS звук, възможност за 4К монитори и поддръжка на технологията G-Sync на NVIDIA.

А ето и информацията, която вълнува всички геймъри и фенове най-много. Наличността и цените на новите конфигурации:

 • OMEN X Compact Desktop с включен пакет аксесоари ще бъде наличен през август на цена от €3,399.

 • OMEN by HP Десктор ще бъде наличен през юли на цена от €999.

 • OMEN by HP 15 ще бъде наличен през юли на цена от €899.

 • OMEN by HP 17 ще бъде наличен през юли на цена от €1,099.

 • OMEN by HP 25 и OMEN by HP 27 ще бъдат налични през юли на цени от €329 и €849.

 • The OMEN Accelerator ще бъде наличен през август на цени от €299

 • Аксесоари:

  • The OMEN 1100 клавиатура ще бъде налична през юли на цени от €129.99.

  • The OMEN 600 мишка ще бъде налична през юли на цени от €59.99.

  • The OMEN хедсет 800 ще бъде наличен през юли на цени от €79.99.

  • The OMEN 100 подложка за мишка ще бъде налична през юли на цени от €11.99.

2 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Хардуер"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"HP представи новото си гейминг портфолио OMEN"    

абонамент за бюлетина