Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Българско приложение защитава децата в онлайн пространството

През функцията на приложението за история на употребата може да се проверява какви сайтове и кои приложения е ползвало детето

23 май 2017
5218 прочитания
12 одобрения
1 неодобрение

От днес първата българска мобилна апликация за онлайн защита на деца е достъпна за безплатно изтегляне. Разработено от екипа на Bulbera, приложението за родителски контрол за смартфони и таблети Protect Your Kid дава възможност на родителите да осигурят на своите деца защитено сърфиране в интернет, контрол над времето, прекарано с телефона или таблета и откриване къде е детето в момента. И всичко това е на български език.

Основни функции на Protect Your Kid са: защита от неподходящо съдържание, управление на приложенията, създаване на времеви правила, ограничаване на обажданията и приложенията нощно време, информация за това, къде се намира детето в момента. Апликацията  предоставя пълен  контрол върху устройствата на децата през смартфона, таблета или компютъра на родителя.

Приложението е достъпно през Google Play.

През функцията на приложението за история на употребата може да се проверява какви сайтове и кои приложения е ползвало детето. Това дава повод да се разговаря за качествата на всеки сайт, какво е интересно и какво е полезно, а също така – за съществуването на сайтове, които не са подходящи за деца. 

12 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Софтуер"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Българско приложение защитава децата в онлайн пространството"    

абонамент за бюлетина