Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Отложиха Red Dead Redemption 2 за пролетта на 2018

Rockstar са известни с това, че забавят публикуването на най-очакваните си заглавия и Red Dead Redemption 2 също попада в тази графа

23 май 2017
4004 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения

Премиерата на Red Dead Redemption 2 е официално отложена за пролетта на следващата година, това обяви вчера Rockstar. Явно ще трябва да почакате още малко за новото уестърн творение с висока резолюция.

Играта ще бъде пусната за PlayStation 4 и Xbox One. Епичната разбойническа сага се разиграва в сърцето на Америка и е първата игра на Rockstar, която е създадена от нулата и изцяло за най-новото поколение конзоли.

От студиото се извиняват за разочарованието, което причиняват на феновете, но обещават повече детайли около играта да бъдат обявени през лятото. Междувременно бяха публикувани няколко екранни изображения от предстоящата игра, които са доста приятни за окото.

Rockstar са известни с това, че забавят публикуването на най-очакваните си заглавия и Red Dead Redemption 2 също попада в тази графа. Възможно е играта да не бъде пусната и през пролетта, но все пак предстои да видим.

Red Dead Redemption 2 е продължение на Red Dead Redemption, която е призната за една от класиките в жанра отворен свят. 

0 одобрения
0 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина