Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Huawei Watch 2 с премиера у нас през юни

Моделът ще се предлага в две базови версии: стандартна и класическа

17 май 2017
3821 прочитания
3 одобрения
2 неодобрения

Преди две години Huawei се захвана с производството на смарт часовници с модела Huawei Watch, второто му поколение Watch 2, е доста по-усъвършенствано устройство. Моделът беше представен официално по време на световния мобилен конгрес тази година, а към края на месец юни го очакваме и у нас.

Моделът ще се предлага в две базови версии: стандартна и класическа. И докато предишното поколение не беше много функционален без наличието на смартфон, сега часовникът работи изцяло автономно в ролята на ежедневен асистент. В Watch 2 има вградена антена, която управлява процесите за пренос на данни и може да работи с 4G/3G/2G, GPS, NFS, Wi-fi и Bluetooth технологиите. Смартфонът може да остане вкъщи, като през това време използвате часовника, който с поставянето на нано сим карта може да се връзва към Wi-Fi и мобилни мрежи.

Моделът приема и инициира гласови обаждания и изпраща съобщения. Наличието на Android Wear 2.0 прави възможна работата с множество специализирани приложения. Часовникът е водо и прахоустойчив – отговаря на стандарта IP58, а екранът е защитен от Corning Gorilla Glass. Устройството има вграден сензор за измерване на сърдечна честота. Според компанията, батерията му позволява автономност от около 2 дни.

Watch 2 има и интегриран гласов асистент Google Assistant, който помага за редица дейности като проверка на прогнозата за времето, нагласяване на аларма или записване на бележки. 

3 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Джаджи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Huawei Watch 2 с премиера у нас през юни"    

абонамент за бюлетина