Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Второ издание на наградите на хайтек индустрията у нас

Над 120 технологични компании от БАА и БАСКОМ мерят сили в 12 категории

15 май 2017
2761 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения

Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) обединяват сили и експертиза във второто издание на Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017.

Аутсорсинг индустрията създаде 3,7 % от БВП за 2016 г. Същевременно софтуерния сектор генерира над 2% от БВП за 2016 г. Очакванията на браншовите организации е приносът на двете индустрии да достигне 9%-10% от БВП през 2020 г.

Двете асоциации – БАА и БАСКОМ обединяват над 120 водещи технологични компании, чийто годишен оборот се изразява в милиарди евро. Освен икономически растеж, те са двигател и на развитие и промени в образованието, което да отговори на потребностите на променящия се бизнес.

Традиционната годишна конференция на аутсорсинг индустрията, предшестваща официалната церемония по връчването на наградите, ще събере за четвърта поредна година лидерите в сектора на изнесените услуги, изпълнителни директори и висши мениджъри.

Домакин на събитието и на наградите ще бъде Бургас, отличен през 2016 г. като  „Град с най-голям потенциал за аутсорсинг растеж“.  Двете топ събития в сектора ще се проведат на 16 юни в Бургас – Годишната аутсорсинг конференция в „Смарт център“, а официалната церемония по награждаването в хотел „Приморец“. Тазгодишното издание на наградите се фокусира върху постиженията на българските фирми от ИТ сектора и сектора на изнесените услуги, инвеститорите и местните власти за водещи добри практики, високи бизнес постижения и създаване на благоприятна бизнес среда за растежа на индустрията в следните категории:

Технологични иновации;

Технологичен работодател на годината;

Доставчик на аутсорсинг услуги на годината;

Център за споделяне на услуги на годината;

ИТ продукт;

ИТ проект;

Софтуерна компания на годината;

Стартираща компания на годината;

Технологичен град на годината;

Технологична бизнес сграда на годината.

0 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Любопитно"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Второ издание на наградите на хайтек индустрията у нас"    

абонамент за бюлетина