Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Какво ново в Heroes of The Storm 2.0

От премиерата си и до скоро, играта търпеше редица малки подобрения, но дойде време и за по-сериозна крачка и значително освежаване на системата, която идва под формата на Heroes of The Storm 2.0

12 май 2017
7203 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения
Страница 1 от 3

Автор: Павлин Луканов

Преди почти две години Blizzard пусна своя претендент в MOBA жанра в лицето на Heroes of The Storm. Играта в познатия вариант на LoL и Dota изправя един срещу друг два отбора от герои, които се борят помежду си сред разнообразни бойни полета. Поне за мен като фен на игрите на компанията беше доста интересна, тъй като героите в нея са от вселените на разработени от компанията поредици като StarCraft, Diablo и WarCraft, а впоследствие и Overwatch.

От премиерата си и до скоро, играта търпеше редица малки подобрения, но дойде време и за по-сериозна крачка и значително освежаване на системата, която идва под формата на Heroes of The Storm 2.0. Самият геймплей остава непроменен, но около него системата получава толкова нужното й раздвижване с елементи, познати ни от други игри на Blizzard.

Официалната „премиера“ на новата версия беше на 25.04.2017 след преминаване на около месец във фаза отворена бета.  

Обновена прогресивна система

Първата сериозна новост в Heroes of the Storm 2.0 е промяната във вдигане на нива и прогресивната система. Премахнато е ограничението в общия брой нива, който вече става сбор от нивата на всичките ви герои. По този начин получавате повече възможности за развитие и награди по пътя си нагоре.

При предишната система вдигането на нива в началото ставаше много бързо, дори беше възможно да получите няколко нива след една игра, но с качването по стълбата, процесът се забавяше значително, което до голяма степен намалява и удоволствието от играта.

Сега спечеленият XP се натрупва само на самия герой, а когато той вдигне ниво, вашият профил също получава ниво. С тази си стъпка Blizzard искат да направят играта още по-интересна с времето, тъй като на всяко ниво получавате награда, но за тях малко по-надолу.

С качване на нивата ще получавате значки и рамки за профилния портрет в зависимост от това докъде сте стигнали. При достигане на ниво 100, броячът започва от 1, но вече получавате първата си значима значка, а портретът ви е със зелена рамка, визирайки новия ви ранг. От този момент можете да видите реалния брой натрупани нива в профила си.

Най-хубавото е, че ако сте играли доста преди въвеждането на новата система, при първото си включване във версия 2.0 нивата ви ще бъдат приравнени и веднага ще минете нагоре.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Ревю"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Какво ново в Heroes of The Storm 2.0"    

абонамент за бюлетина