Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Cooler Master представи новото си шаси - MasterBox Lite 5

Кутията поддържа видеокарти с дължина до 400 мм и охладители за процесора с височина до 160 мм.

09 май 2017
2073 прочитания
0 коментара
7 одобрения
0 неодобрения

Cooler Master представи ново попълнение при компютърните кутии - MasterBox Lite 5, която е в ATX mid-tower сегмента и включва DarkMirror преден панел и възможност за външно персонализиране чрез сменяеми елементи в различни цветове. Кутията поддържа монтаж на ATX, Micro-ATX и Mini ITX дъна.

MasterBox Lite 5 е с изчистен дизайн, а отвътре отделението за захранването е с цялостно покритие. Охладителната система е съставена от до четири 120 мм вентилатора (1 предварително монтиран), а имате възможност за добавяне и на водно охлаждане. Системата за управление на кабели позволява преместването им зад дънната платка.

Кутията поддържа видеокарти с дължина до 400 мм и охладители за процесора с височина до 160 мм. Налични са филтри против прах отпред и отдолу на шасито. Предният панел предлага 2 х USB 3.0 порта и Audio in/out. Налични са 7 слота за разширителни карти отзад.

Страничният панел е прозрачен открай докрай и позволява преглед на всички вътрешни компоненти. Размерите на кутията са 468.8 x 200 x 454.5 мм. Клетките за монтаж на устройства за съхранение са 2 х комбиниран 3.5"/2.5" и един за SSD.

MasterBox Lite 5 ще е налична от края на месец май с препоръчителна цена 49.99€. 

7 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Хардуер"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Cooler Master представи новото си шаси - MasterBox Lite 5"    

абонамент за бюлетина