Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Syberia III: години разработка, хакната за пет дни

Поредицата Syberia води началото си от преди 15 години, първата игра беше пусната на 9 януари 2002

25 април 2017
3362 прочитания
0 коментара
16 одобрения
1 неодобрение

На хакерите им бяха нужни едва пет дена за кракване на дългоочакваната игра Syberia 3. Поредицата Syberia води началото си от преди 15 години, първата игра беше пусната на 9 януари 2002. Втората част от поредицата се появи две години по-късно, през 2004.

Оттогава феновете на поредицата бяха в очакване на третата част с надеждата, че такава наистина ще се появи. През 2009, Microids обяви, че играта е в процес на разработка, а сюжетът и историята са дело на Беноа Сокал, който се занимава с това и в предходните заглавия. Тогава целта беше играта да се появи през 2010.

Това разбира се не се случи, а през 2011 самият Сокал обяви, че работата по играта не е започнала поради липса на финансиране. Сагата продължава и през следващите години с очаквания тя да се появи през 2015, което отново не се случи.

Нещата в даден момент обаче се задвижиха и трейлърът и бе пуснат през юни 2016. Преди по-малко от седмица, 20.04, се появи и завършената Syberia III. Играта е налична за PC, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4 и Xbox One.

За съжаление на издателите обаче, кракната версия на играта вече е онлайн в торент сайтове. 

16 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Syberia III: години разработка, хакната за пет дни"    

абонамент за бюлетина