Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Microsoft ще пуска по две основни обновления на Windows 10 годишно

От известно време Microsoft се опитва да наложи “Windows as a Service” стратегия, която включва пускането на две основни обновления на Операционната Система всяка година

21 април 2017
4373 прочитания
8 одобрения
0 неодобрения

От известно време Microsoft се опитва да наложи “Windows as a Service” стратегия, която включва пускането на две основни обновления на Операционната Система всяка година, а сега компанията официализира това като разкри, че Windows 10 Redstone 3 обновлението ще бъде пуснато през септември, съобщава softpedia.

Това на практика означава, че Microsoft ще се опита да пуска основно обновление на Windows 10 на всеки 6 месеца, предлагайки поддръжка за до 18 месеца. По този начин потребителите ще имат година и половина, за да минат към по-новата версия, за да продължат да получават поддръжка.

Windows 10 Creators Update беше пуснат през настоящия месец, а следващото обновление Windows 10 Redstone 3 (засега кодово име), най-вероятно ще бъдат обявени през следващия месец и се очаква да бъде завършен през септември. След финализирането му ще започне и работа по следващото обновление, което може да се очаква през март 2018. 

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Операционни системи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Microsoft ще пуска по две основни обновления на Windows 10 годишно"    

абонамент за бюлетина