Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Най-после и масова финална версия на Skype за Windows 10

След цяла година усилено тестване универсалното приложение Skype за Windows 10 най-после е останало без наставката Preview и вече е достъпно в Windows Store за всички потребители на новата операционна система на Microsoft.

13 април 2017
2784 прочитания
0 коментара
8 одобрения
4 неодобрения

Участниците в програмата Windows Inside получиха финалната версия на универсалното приложение Skype за Windows 10 още миналия месец, но сега аналогично обновление са започнали да получават и всички останали потребители на новата ОС на Microsoft, съобщават информирани онлайн източници. Казано иначе, след цяла година усилено тестване приложението Skype за Windows 10 най-после е останало без наставката Preview.

Най-после и масова финална версия на Skype за Windows 10

Самото обновление включва функция за групово видео разговори и още някои нововъведения. На първо място, опростено е взаимодействието с фирменото приложение People в частта за изобразяване на контактите. Приложението Skype сега изобразява общия списък на контактите, което дава възможностт за по-лесно и по-бързо откриване на хората, които ни трябват. Ако тази функция не ви е необходима, тя може и да бъде изключена – от настройките за профила.

Прочетете още: Мобилният Skype скоро може да овладее още начини за комуникация

Второ има и възможност за превключване на микрофона или камерата на друго устройство и по време на разговора. Третото идва под формата на нов преработен прозорец за груповите видео-разговори, за които споменахме по-горе.

Skype за Windows 10

Разбира се, има и други, по-“дребни“ новости, например за търсене в чатовете, възможност за използване на бързи клавишни комбинации за изпълнение на често използвани действия, както и за изпращане на SMS съобщения с минимални средства в сметката Skype Credit.

Но всичко ново вече можете да изпробвате и сами, тъй като финалната версия на универсалното приложение Skype за Windows 10 вече може да се свали безплатно от магазина Windows Store.

8 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Полезни програми"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Най-после и масова финална версия на Skype за Windows 10"    

абонамент за бюлетина