“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

»скате да сте сред първите с Windows 10 Creators Update? ≈то как да си го инсталирате

 акто обещаха от Microsoft преди н€колко дни, най-пр€сното обновление за Windows 10 вече е достъпно за ръчно свал€не и инсталиране. ћожете да се сдобиете с него посредством инструмента Update Assistant или като .iso дисков образ. ¬ижте как по-долу.

07 април 2017
2809 прочитани€
0 коментара
13 одобрени€
7 неодобрени€

¬ началото на месеца Microsoft об€ви, че ще направи ъпдейта Windows 10 Creators Update достъпен за ръчно свал€не седмица по-рано от стартовата дата за автоматизирано разгръщане, в ср€да компани€та изпълни обещанието си и дефакто. ¬еро€тно има немалко потребители, които са нетърпеливи да изпробват новостите в тази най-пр€сна ќ— актуализаци€, така че тук ще разкажем накратко как точно можете да се сдобиете с не€, ако сте сред т€х.

Windows 10 Creators Update iso

«а потребителите на Windows 10 Home и Windows 10 Pro най-лесни€т начин да се включат още сега в потока за ъпдейти е като използват инструментчето Update Assistant – малък инсталатор с размер само 5MB наличен за свал€не от официалната download секци€ в сайта на Microsoft.

ѕрочетете още: Windows 10 Creators Update - какво тр€бва да знаем?

Windows 10 Creators Update

јко държите да разполагате и с възможности за евентуална чиста инсталаци€ в бъдеще, най-добре ще е да си свалите съответни€ дисков образ в .iso формат.  ато използвате този образ и така наречени€ Media Creation Tool, който се свал€ от същата уеб страница, цитирана и по-горе, можете да си направите инсталационно DVD или USB флашка. –азбира се, iso-то може да се използва за инсталиране на чисто копие на операционната система и във виртуална машина.

—обствениците на Mac компютри, които искат не ъпгрейд, а инсталаци€ на Creators Update в Boot Camp, тр€бва да поемат малко по-заобиколен път, твърди един от документите за поддръжка на Microsoft. Ќай-общо, вместо да прилагат .iso файла на Creators Update, те първо тр€бва да инсталират в Boot Camp iso-то на миналогодишни€ Anniversary Update и едва след това да преминат към най-новата актуализаци€.

јко пък сте сред Windows 10 потребителите, които н€мат нищо против да поизчакат още н€колко дни, Creators Update рано или късно ще се озове сам в компютрите ви. «а Windows 10 Home потребителите „предлагането“ ще започне официално на 11 април, но в н€кои случаи до действителното инсталиране на ъпдейта може да минат седмици, дори месеци – според официалните данни на Microsoft разгръщането на Anniversary Update миналата година е отнело около три месеца.

13 одобрени€
7 неодобрени€
ќще от рубрика "ѕрактика"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
 ќћ≈Ќ“ј–»
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"»скате да сте сред първите с Windows 10 Creators Update? ≈то как да си го инсталирате"    

абонамент за бюлетина