Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

$30 000 награден фонд ще бъде раздаден в CS:GO турнира NVIDIA GEFORCE CUP 2017

Записванията за квалификациите за Counter Strike: Global Offensive започват онлайн на 8 април, а големият финал ще се проведе на живо от 27 май до 28 във Вроцлав, Полша. Разбира се, финалите и елиминациите ще бъдат предавани и в Twitch канала на NVIDIA.

06 април 2017
2444 прочитания
0 коментара
1 одобрение
0 неодобрения

За феновете на култовия шутър Counter-Strike: Global Offensive следващите седмици ще преминат под знака на състезателните емоции. Защото освен онлайн турнира Sandberg CS:GO Challenge скоро започва и новото издание на международното състезание GEFORCE CUP.

$30 000 награден фонд ще  бъде раздаден в CS:GO турнира NVIDIA GEFORCE CUP 2017

Според официалната информация от NVIDIA, онлайн регистрациите за първата от четирите квалификации за GEFORCE турнира започва на 8 април. Регистрацията, която може да се направи на официалния сайт на мероприятието, е отворена за всички геймъри, независимо от тяхната националност, като се приемат както професионални, така и аматьорски отбори, подчертават организаторите. Финалите и елиминациите ще бъдат предавани на живо на английски език на Twitch канала на NVIDIA.

Прочетете още: Гответе оръжията, предстои онлайн турнирът Sandberg CS:GO Challenge!

$30 000 награден фонд ще  бъде раздаден в CS:GO турнира NVIDIA GEFORCE CUP 2017

Четирите най-успешни в квалификациите отбора ще се състезават срещу специалните гости на турнирапрофесионалните екипи Fnatic Academy, PENTA Sports, Space Soldiers и Team Kinguin на финалното състезание за призовете от наградния фонд на обща стойност 30 000 долара.

Турнирът ще бъде излъчен по Twitch канала на NVIDIA и / или партньорски Twitch канали на девет езика: английски, румънски, немски, френски, полски, испански, турски, италиански и арабски, уточняват още от NVIDIA. Разбира се, финалът на GEFORCE CUP ще се проведе на живо. Мястото е Centennial Hall във Вроцлав, а времето - от 27 до 28 май, по време на събитието ESPORT NOW 2017. Входът за мероприятието е свободен!

Официален спонсор на събитието е AORUS, а за специалните геймърски награди са се погрижили GIGABYTE и Acer с продуктите си от геймърската гама Predator (лаптопи, PC системи и монитори). Повече информация, регистрационният формуляр и пълната програма на турнира са достъпни на интернет страницата на конкурса: www.geforcecup.com.

Естествено, независимо от успеха на участието ви в GEFORCE CUP, можете да се включите и в предстоящия спонсориран от Sandberg онлайн турнир от серията Game Ninja, който със сигурност ще ви предложи отлични възможности за тренировка, нелоши награди и, разбира се, много приятни емоции.

Sandberg CS:GO Challenge1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"$30 000 награден фонд ще бъде раздаден в CS:GO турнира NVIDIA GEFORCE CUP 2017"    

абонамент за бюлетина