Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Промо-трейлърът на Game of Thrones Сезон 7 ни плаши със зимата

HBO продължава активно да ни подгрява за новия сезон на „Игра на тронове“, въпреки че до началото му на 16 юли остават повече от 3 месеца ...

31 март 2017
1790 прочитания
0 коментара
1 одобрение
0 неодобрения

В началото на пролетта едва ли на някой му се иска да връща мислите си към зимата...но изглежда именно там ще ни върнат създателите на сериала Game of Thrones и то в самия разгар на лятото. Във всеки случай, такива впечатления остава тагът „Fear is for the winter“ под който телевизионният канал HBO е публикувал чисто новия си промо-трейлър на предстоящия седми сезон на поредицата.

Game of Thrones Season 7 promo trailer

На видеото са показани тримата главни герои във филма, около които ще се въртят събитията в Сезон 7. Както може да се очаква това са Дейенерис Таргариен, Серсея Ланнистър и Джон Сноу. Всички те се намират в ралзични части на Седфемте кралства и отиват някъде: Дейенерис се отпрая към Железните острови, което има смисъл като се има предвид сключения в края на шестия сезон съюз; Серсея сяда на Железния трон, очевидно, за да запълни празнината във властта; Джон Сноу ... е, той е там, където и трябва да бъде – в Уинтерфеле и, както винаги, е замислен. А в края на видеото зрителите се натъкват на изненада ... Но нека не разваляме впечатлението, вижте го сами:

Прочетете още: Подгряването за Game of Thrones Сезон 7 започна, началото е на 16 юли

 

В заключение ще припомним само, че Седмия сезон на „Игра на тронове“ ще тръгне по HBO на 16 юли 2017 г. По рано от телевизионния канал потвърдиха също, че следващия, осми и последен сезон ще бъде още по-кратък – само със 6 епизода.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Филми"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Промо-трейлърът на Game of Thrones Сезон 7 ни плаши със зимата"    

абонамент за бюлетина