Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Outwalk е новото приложение на родното студио MacroPinch

30 март 2017
1188 прочитания
0 коментара
6 одобрения
0 неодобрения

Outwalk - Social Activity Tracker е новото iOS приложение на родните разработчици от MacroPinch. Outwalk е приложение, което брои стъпките ни и измерва направената дистанция при ходене, тичане и джогинг. Интересното е, че тези данни могат да се сравняват с приятели в ранглисти и да се разделят по дни, седмици, месеци и дори, години.

Прочетете още: MyGrocery, второто iOS приложение на родното студио MacroPinch

За хората, които обичат баджовете и ачийвмънтите, Outwalk притежава близо 100 такива, които са разделени в общо три категории - Steps, Distance и Special. Баджовете представляват чудесен метод за лична мотивация да сме по-активни както на дневна база, така и в дългосрочен план.

Социалният компонент е силно застъпен в приложението. Освен различните класации с приятели, възможно е да сравните личният си профил и активност с този на избран потребител, да споделяте резултатите си в социалните мрежи, а също и да използвате вградената опция за чат.

Най-важното оставихме за накрая. Outwalk е на 100% безплатно приложение! Няма реклами, няма ин-апп-и, няма абонаменти или скрити функции струващи пари. Това е премиум приложение с пълната си функционалност, но просто е напълно безплатно.

MacroPinch са добре познати както по нашите ширини, така и в международен план. Cardiograph за iOS е с над 10 милиона сваляния, а Android версията му има близо 25 милиона потребители. Най-популярното им приложение е Weather, което е свалено 43 милиона пъти от Google Play. Общо на всички платформи, приложенията на MacroPinch са свалени над 150 милиона пъти.

6 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Полезни програми"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Outwalk е новото приложение на родното студио MacroPinch"    

абонамент за бюлетина