Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Видео конкурсът You-GameReview вече има своя победител!

И той е безапелационен, но фактът, че нямаше конкуренция не омаловажава качествата на самото видео ревю на играта For Honor, за което благодарим на Satsura. Уверете се сами, докато очаквате следващите възможности за спечелване на яки награди от PC World.

29 март 2017
1631 прочитания
0 коментара
4 одобрения
1 неодобрение

Задачата за участниците в конкурса You-GameReview на PC World България не беше от лесните – все пак, правенето на видео ревю изисква известни технологични познания и малко труд, дори когато е свързано с любимо занимание като гейминга. И тя изглежда се е е сторила непосилна за иначе немалкото геймъри, ако се съди от вялото ви участие в съревнованието за иначе доста атрактивната награда в лицето на модерната геймърска дънна платка ASRock Z270 Extreme 4.

геймърска дънна платка ASRock Z270 Extreme 4

Може би затова в конкурса се включиха съвсем малко геймъри, но повечето от ревютата им не стигнаха до YouТube канала ни поради различни причини – било то несъответствие с някое от условията на състезанието, техническа недоработка или нещо друго. Остана обаче едно ревю, което освен, че се оказа единственият претендент за наградата, прави отлично впечатление и с изпълнението си, и с начина на представяне на играта.

Прочетете още: Спечелете, докато играете - с новия видео конкурс на PC World!

Game streaming

Става въпрос за видео-ревюто на играта For Honor, създадено от Георгий Ларин, известен в онлайн пространството и като Satsura. Вече можете да го видите и сами, а при желание – също така да коментирате и гласувате за него, въпреки че на практика няма конкуренция – факт, който обезсмисля първоначалната идея за определяне на победителя. Неговата титла обаче е напълно заслужена, както можете да се уверите от видеото по-долу:

Разбира се, краят на конкурса You-GameReview съвсем не изчерпва шансовете за спечелване на интересни награди в PC World – особено за геймърите. Всъщност почитателите на този тип забавления ще имат нов такъв шанс съвсем скоро – още през април, Затова следете внимателно новините на www.pcworld.bg и Facebook страницата на изданието.

4 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Видео конкурсът You-GameReview вече има своя победител!"    

абонамент за бюлетина