Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ето как да се сдобиете с Galaxy S8 или S8 Plus още преди пазарния им дебют

От днес до 19 април телеком операторът Теленор ще приема предварителни поръчки за новите флагмански смартфони на Samsung, чиято глобална премиера е днес. Потребителите направили такава поръчка и сключили договор, ще получат апаратите си до 8 дни преди официалния старт на продажбите на 28 април.

29 март 2017
1660 прочитания
0 коментара
2 одобрения
1 неодобрение

За почитателите на скъпите смартфони на Samsung днес е заветната дата, на която официално ще бъдат представени новите флагмански апарати на компанията – моделите Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus. А родните телеком оператори изглежда очакват значителен потребителски интерес към въпросните смартфони, ако съдим от факта, че ще дадат възможност на българските потребители да направят поръчка за тях още по време на предстоящата премиера. Във всеки случай, за такава възможност информират от оператора Телеком, който ще позволи предварителни покупки на Galaxy S8 и S8+ преди официалния старт на продажбите в България.

Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus

Желаещите да направят предварителна поръчка могат да регистрират своя интерес за покупка на официалната интернет страница на оператора в периода от 19:01ч. днес, по време на официалната световна премиера на устройствата, до 23:59ч., на 19 април 2017 г.. Всички регистрирани и сключили сделка за покупка на Galaxy S8 или S8+ или договор за лизинг, ще получат новите си устройства в избран от тях магазин от търговската мрежа на Теленор до 8 дни преди официалния старт на продажбите на 28 април 2017 г.

Прочетете още: MWC 2017: всичко, което сте пропуснали от голямото събитие

Предварителната покупка на Samsung S8 и S8+ е достъпна за всички настоящи и нови клиенти на Теленор при подписване на нов договор за мобилни гласови услуги за срок от 24 месеца, уточняват от компанията. Пълна информация за условията за предварителна покупка на Samsung S8 и S8+ е налична на официалната уеб страница на оператора или на телефон 123.

Актуализация: Предварителни поръчки за новите смартфони Samsung Galaxy S8 и S8+ вече приемат също телеком операторите Vivacom и Mtel.

 


2 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Мобилни комуникации"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ето как да се сдобиете с Galaxy S8 или S8 Plus още преди пазарния им дебют"    

абонамент за бюлетина