Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Да видим още една от арените в Quake Champions - Burial Chamber

Можем да го направим с помощта на най-новия видео трейлър за предстоящия мрежов шутър Quake Champions, публикуван от id Software и Saber Interactive.

23 март 2017
1908 прочитания
0 коментара
2 одобрения
0 неодобрения

Откакто стана ясно, че новият шутър Quake Champions ще може да се играе на равни начала както от потребителите на платената, така и на условно безплатната версия на играта, интересът към това предстоящо гейм заглавие сигурно е станал още по-голям. Това, разбира се, сигурно допада доста на издателите на играта Bethesda Softworks, както и на разработчиците id Software и Saber Interactive, които продължават да ни „подгряват“ с още интересни материали – например с публикувания вчера нов видео трейлър, който ни запознава с още една от бойните арени – т.нар. Burial Chamber.

Quake Champions

А въпросната арена представлява мрачно бойно поле в готически стил, изпълнено с изобилие от смъртоносна лава, тесни коридори и опасни открити пространства, където във всеки един момент можете да се сблъскате челно с мощна ракета или някой railgun заряд, запратен от противниците. Според разработчиците, оцеляването на тази арена няма да е никак лесно – геймърите ще трябва да използват всичките си умения и навици. Алтернативата е ясна – мъчителна смърт за всеки, който не се справи. Според създателите на играта, особеностите на арената Burial Chamber ще подхождат идеално за използването на мощни герои с оръжие, което може да нанася тежки поражения в широк периметър.

Прочетете още: Quake Champions ще бъде free-to-play, докато не поискате да си го купите

На тази карта обаче има и немалко открити пространства, които могат да станат отлично ловно поле и за снайперисти. Интересно изглеждат и руините на моста, висящи насред потока от лава и водещи към някакво подобие на часовникова кула. Именно от там ще може да се стреля с висока точност. Или, както отбелязват разработчиците, потайностите на тази кула „таят немалко опасности, но онези, на които не им липсват смелост и умения, ще намерят там идеална снайперистка позиция“. Впрочем, вижте сами за какво става въпрос:

В заключение остана само да припомним, че в момента на официалния сайт все още се приемат заявки за закрития бета-тест на играта.

2 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Да видим още една от арените в Quake Champions - Burial Chamber"    

абонамент за бюлетина