Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

StartUP Conference отново ще учи студенти как се стартира успешен бизнес

Форумът, организиран от StartUP@Blagoevgrad, ще се проведе за шеста поредна година на 25 и 26 март в АУБ. Достъпът за участие в тазгодишното издание на конференцията е свободен след онлайн регистрация.

21 март 2017
3988 прочитания
0 одобрения
0 неодобрения

Стартирането на бизнес, още повече успешен такъв, никога не е лесна работа. Затова е хубаво, че има кой да помага на ентусиазираните млади хора с амбиции в тази посока. С тази нелека задача са се заели редица мениджъри на утвърдени компании и бизнес лидери, които ще бъдат лектори в тазгодишното издание на StartUP Conference в Американския университет в България. Форумът, организиран от StartUP@Blagoevgrad, ще се проведе за шеста поредна година на 25 и 26 март в университетски комплекс „Скаптопара“ на АУБ и отново ще инвеститори и предприемачи с млади ентусиасти, които да получат ценни съвети за това как да развият своите бизнес идеи и да ги реализират успешно. По време на конференцията студентите на АУБ и всички присъстващи ще имат възможност да общуват с лекторите и да споделят с тях своите идеи за стартиране на собствен бизнес.

StartUP Conference

Разбира се, всички лектори също ще представят своите компании и ще споделят опита си в успешното стартиране и управление на собствен бизнес, като ще дадат насоки и съвети за развитие на младите предприемачи. Присъстващите на събитието ще могат да се включат и в интерактивни уъркшопи, където под ръководството на професионалистите ще упражнят практически тактики за създаване и промотиране на бизнес идеи, гласи още официалната информация.

Прочетете още: Предстои трето издание на Startup Weekend в Пловдив

Достъпът за участие в тазгодишното издание на конференцията е свободен, а всеки, който желае да се присъедини към събитието, може да заяви това онлайн.

0 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"StartUP Conference отново ще учи студенти как се стартира успешен бизнес"    

абонамент за бюлетина