Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

100 свободни позиции и за тазгодишния летен стаж на VIVACOM

Кампанията за кандидатстването вече е в ход и ще продължи до края на април, информират от VIVACOM и припомнят, че успешно завършилите стажантската програма ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация пред бъдещи работодатели. Около 40% от стажантите обикновено остават и на постоянна работа в различни дирекции на компанията.

17 март 2017
4988 прочитания
1 одобрение
2 неодобрения

За много млади хора стажантските програми често се оказват отлична възможност за кариерен старт, а през последните години една значителна част от тези младежи са започнали своята успешна трудова биография в офисите на оператора VIVACOM. Във всеки случай, вече е традиция телекомът да отваря по 100 свободни позиции за стаж всяко лято, така че и предстоящото не е изключение – компанията е готова да проведе мащабна програма за летен стаж за 14-поредна година. Според официалната информация, през 2017-а тя ще протече под надслов “VIVA Z - Талант от бъдещето“ и ще има за цел „развитие и задържане на таланти в България чрез придобиване на практически и професионални умения“. Всяка година над 40% от стажантите остават на постоянна работа в различни дирекции на компанията, в резултат на успешно завършената програма, подчертават от VIVACOM.

Стажантска програма VIVA Z - Талант от бъдещето

Кампанията за кандидатстването вече е в ход и ще продължи до 30.04.2017 г. Всички желаещи могат да подадат CV и мотивационно писмо на кариерната уеб-страница на компанията или да кандидатстват по обявените позиции през официалната Facebook страница на телекома.

Прочетете още: „Експедиция Мтел“ отново призовава всички студенти в стажантска програма

От компанията припомнят, че всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който се ангажира лично да го въведе в света на корпоративната култура и професионалните му интереси. Като част от лятната програма участниците в нея имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и не на последно място - да участват в специфични обучения. Младите таланти ще имат възможност да се включат и в мащабна благотворителна акция, организирана от VIVACOM, за да подкрепят социална кауза, демонстрирайки своята отговорност и ангажираност към проблемите в обществото. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация пред бъдещи работодатели.

1 одобрение
2 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"100 свободни позиции и за тазгодишния летен стаж на VIVACOM"    

абонамент за бюлетина