Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Warner Bros ще прави римейк на „Матрицата“?

Според цитирани от Холивудски издания „неназовани“ източници студиото Warner Bros. вече е започнало да работи по ново издание на култовия Sci-Fi филм на братя Уашовски от 1999 г. Дали обаче в него ще участват режисьорите на оригиналната лента засега не се знае.

15 март 2017
3106 прочитания
8 одобрения
3 неодобрения

Времето за „преговаряне“ на филмите с преиздаването им в нови версии в Холивуд изглежда е намаляло драстично напоследък, ако се съди от някои скорошни публикации, според които предстои римейк на излезлия преди по-малко от 20 г. (през 1999г.) култов Sci-Fi хит „Матрицата“. Във всеки случай това твърди изданието The Hollywood Reporter, според чиито анонимни източници студиото Warner Bros. вече е започнало да работи по ново издание на филма.

Matrix Effect

Според публикуваната информация, идеята за рестартиране на „Матрицата“ е била предложена от продуцента на оригиналната трилогия Джоел Силвър, а работата по сценария може да е възложена на Зак Пен, чиято автобиография съдържа филми като „Отмъстителите“ от 2012-а, Incredible Hulk (2008) и две от частите на „X-men“ (2003 и 2006). За една от главните роли пък (без да се пояснява коя) обмисляли участието на актьора Майкъл Б. Джордан, който участва в „Крид: Наследството на Роки“ (2015) и „Фантастичната четворка“ от 2015-а.

Прочетете още: Има 20-50% вероятност наистина да живеем в Матрицата?

Дали в създаването и снимането на новия филм ще участват и режисьорите на оригиналната „Матрица“ братя Уашовски засега не се знае. Това оставя неизвестно и евентуалното участие на Киану Рийвз, който наскоро засвидетелства готовност да се снима в евентуален нов филм, но само, ако в него участват и Уашовски.

8 одобрения
3 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина