Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ето как можете да усвоите разработката на приложения за iPhone и iPad

Един начин за това скоро ще предложи Телерик Академията, която организира нов курс по тази дисциплина. Лекциите започват на 13 март, участието е безплатно, а първите 30 регистрирани могат да се обучават и присъствено.

09 март 2017
4297 прочитания
3 одобрения
0 неодобрения

Създаването на мобилни приложения днес е не просто популярен занаят, но и важна необходимост за кажи-речи всеки съвременен бизнес, така че хората, които го умеят, рядко остават за дълго без работа. В този смисъл, нелош „допинг“ за кариерата на всеки настоящ или бъдещ разработчик би било и умението за разработка на приложения за платформата iOS. А възможност за усвояването му скоро започва да предлага Телерик Академия. Образователна организация днес съобщи, че 13 март стартира безплатен курс за разработка на приложения за iPhone и iPad. Обучението е насочено към специалисти с опит в обектно-ориентираното програмиране и ще се предлага в присъствена и онлайн форма, гласи още официалната информация.

Mobile Apps for iOS

Прочетете още: Академията на Телерик става самостоятелна образователна институция

За да участват в курса, желаещите трябва първо да се регистрират на уебсайта на Телерик Академия. Присъствените места са ограничени, затова възможност да посещават на живо лекциите към курса „Мобилни приложения за iPhone и iPad“ в учебния център на организацията в София ще имат само първите 30 регистрирани за, уточняват от академията. Останалите ще могат да се обучават онлайн.

В рамките на курса участниците ще усвоят програмните езици Objective-C и Swift. Те ще се запознаят подробно с най-новата версия на операционната система iOS и платформата за потребителски интерфейс Cocoa Touch. Курсистите ще се научат още да работят с данни от отдалечени сървъри, да използват вградените функционалности на iPhone, както и да създават красиви анимации с код.

Mobile Apps for iOS

Обучението има изцяло практически фокус, продължава четири седмици и завършва със създаване и защита на проект, разказват още организаторите. Така, в края на курса участниците ще могат да разработват функционални решения за iPhone и iPad, отговарящи на най-модерните тенденции и изисквания в сферата на мобилните приложения.

Курсът „Мобилни приложения за iPhone и iPad“ е част от интензивната 12-месечна програма за подготовка на софтуерни инженери – Софтуерна Телерик Академия. В обучението ще се включат едновременно участници от редовната програма и външни курсисти.

3 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ето как можете да усвоите разработката на приложения за iPhone и iPad"    

абонамент за бюлетина