Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Къде живее Кинг Конг? Знаем точното местоположение на Острова на черепа

Всъщност благодарение на Google Maps вече всеки лесно може да узнае точните координати на Острова на черепа, който ще видим в тръгващия тази седмица по кината филм Kong: Skull Island. Но има и място в Мрежата, където можете да научите всички подробности за острова и за съществата, които живеят там ...

07 март 2017
5276 прочитания
3 одобрения
1 неодобрение

Понякога „подгряванията“ за предстоящите кандидат-кинохитове са почти толкова интересни колкото и самите филми. Е, или най-малкото могат да бъдат доста оригинални. Налице е и поредният пример за това: докато почитателите на могъщия Кинг Конг чакат с нетърпение излизането на филма Kong: Skull Island, който тръгва по кината в петък., 10 март, в навечерието на премиерата Интернет гигантът Google е решил да зарадва феновете на франчайза, публикувайки в Google Maps точните координати на острова, на който се развиват събитията в новия филм.

Kong: Skull Island

По версията на Google Maps въпросният „Остров на черепа“ е разположен в Тихия океан на юг от екватора. За съжаление, самият остров не се изобразява на картата на Google – там той е просто точка в океанските простори. Затова пък потребителите на картографската услуга имат възможността да оставят своите отзиви по темата.

Прочетете още: Филмовият празник на SuperBowl в трейлъри и кадри от кино-хитовете

Kong: Skull Island - the exact location

В информационната секция на Google Maps Островът на черепа е обозначен като място на археологически разкопки, а на картичката с описанието има препратка към официалния сайт на тази географска забележителност, където може да се изследват подробно самият остров и населяващите го същества.

Kong: Skull Island - the exact location

Тук е мястото да отбележим, че това съвсем не е първият път, когато Google добавя в своите услуги някакви елементи от предстоящи филми. По-рано в Street View например можеше да се види тайната щаб-квартира на Батман, TARDIS от сериала „Dr. Who“ или скритата улица от вселената на Хари Потър.

Колкото до самия филм Kong: Skull Island, до премиерата му не остава много, така че дотогава можем, освен да разгледаме острова, например да се запознаем по-подробно с актьорския състав и, разбира се, да си преговорим най-пресния трейлър:

3 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Любопитно"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Къде живее Кинг Конг? Знаем точното местоположение на Острова на черепа"    

абонамент за бюлетина