Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Новият дизайн на Samsung Galaxy S8 лъсна и на „живи“ снимки и видео

Новата порция фото и видео материали ни позволява да видим Samsung Galaxy S8 „на живо“ и да научим как се е променило разположението на органите за за управление.

07 март 2017
5855 прочитания
1 одобрение
2 неодобрения

Повече от три седмици остават до официалната презентация на очаквания с интерес нов смартфон флагман на Samsung - Galaxy S8, но Мрежата вече се напълни с всевъзможни информационни утечки за въпросния апарат, включително визуални такива. Така, след появата на прес-изображения и дори видео с работещ Galaxy S8 в главната роля, през последните два дни се появи нова порция фотографии и видео материали, които ни позволяват да видим апарата „на живо“ и да научим как се е променило разположението на органите за за управление.

Samsung Galaxy S8

Ако може да се вярва на снимките, публикувани от онлайн ресурса Slash Leaks, смартфонът Samsung Galaxy S8 ще се отличава с тънки рамки над и под дисплея. Обичайният физически бутон Home е отстъпил място на екранен такъв, благодарение на което е намалена и долната част на рамката.

Прочетете още: MWC 2017: всичко, което сте пропуснали от голямото събитие

Samsung Galaxy S8

Скенерът за пръстови отпечатъци изглежда е преместен на задния панел, точно до модула на камерата.

Samsung Galaxy S8

Почти едновременно с горните снимки в Интернет се появи и ново видео с Galaxy S8 и, макар и кратко, то е интересно с факта, че показва апарата изцяло и съвсем „гол“, т.е. без прозрачни калъфи и пр. Елементи, които частично прикриваха корпуса му в досегашните визуални утечки. Самото видео изглежда достатъчно достоверно, тъй като показва устройство, което очевидно съответства на изтеклото досега в Мрежата, включите със споменатия по-горе скенер за пръстови отпечатъци, разположен отзад до камерата.

В заключение остана да припомним, че официалното мероприятие Galaxy Unpacked, на което се очаква да бъдат анонсирани смартфоните Samsung Galaxy S8 и S8 Plus, ще бъде проведено на 29 март. Според някои нови данни, продажбите на тези нови смартфони по план трябва да започнат точно месец по-късно - на 28 април.1 одобрение
2 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина