Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ubisoft разработва игра от вселената на „Аватар“, ще помага и Камерън

Това обявиха официално от гейм компанията, според която новият проект ще е от клас ААА. Разработката е поверена на студиото Massive Entertainment, което работи в сътрудничество с Fox Interactive. В проекта ще участва и продуцентската компания на самия Джеймс Камерън.

02 март 2017
2152 прочитания
0 коментара
7 одобрения
0 неодобрения

Вече знаем, че през следващите години, вселената на фантастичния кино-хит „Аватар“ ще бъде пресъздадена в поне още четири нови филма, но, както стана ясно по време на конференцията GDC 2017, тя ще намери отражение и в света на видео игрите. С тази задача се е заела компанията Ubisoft, която обяви официално за разработката на нов игрови проект от клас ААА, чието действие ще се развива именно във вселената на „Аватар“. Според официалната информация, тази разработка е поверена на студиото Massive Entertainment (взело участие и в създаването на Tom Clancy’s The Division), което ще работи в сътрудничество с Fox Interactive.

Ubisoft разработва игра от вселената на Avatar

За съжаление, това е кажи-речи всичко, което се съобщава на този етап за новия проект. Разработчиците обещават дълбоко потапяне в живописния свят на планетата Пандора и ще разчиатт за това да им помага енджинът Snowdrop. Съобщава се също, че в разработката на играта по Avatar ще участва и продуцентската компания Lightstorm Entertainment, създадена от режисьора на филма Джеймс Камерън. Със съвместни усилия всички тези хора и организации смятат да „разширят и задълбочат“ вселената на „Аватар“.

Прочетете още: Четири нови филма „Аватар“ през следващите 7 години обеща Камерън

Ubisoft разработва игра от вселената на Avatar

Засега не се съобщават никакви, дори ориентировъчни срокове за излизането на новата игра. Най-вероятно обаче тя ще дебютира заедно с втората част на филма, който Джеймс Камерън снима в момента. В заключение ето и кратко видео с още малко подробности по темата:
7 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ubisoft разработва игра от вселената на „Аватар“, ще помага и Камерън"    

абонамент за бюлетина