Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ще пестим от гориво с обновеното мобилно приложение Sygic Car Navigation

Sygic вече ще предлага на водачите информация за цената на горивото в реално време така, че да им е по-лесно да изчислят разхода на гориво и разходите за пътуванията, което правят

27 февруари 2017
4909 прочитания
8 одобрения
0 неодобрения

Смартфонните анонси определено формират преобладаващата част от водещите новини по време на изложението MWC 2017, но това съвсем не означава, че от там не идват и интересни сведения за нови или обновени мобилни приложения, които могат да свършат добра работа на милиони потребители.

Sygic Car Navigation


Отлична илюстрация за това е популярното в цял свят приложение Car Navigation на компанията Sygic, което на шоуто в Барселона се представя с нова функционалност, позволяваща на водачите да следят цените на автомобилното гориво и разходите за него в реално време.

Прочетете още: Навигацията става още по-лесна с обновените Google Maps за Android

Sygic Car Navigation

Според официалната информация, данните за реалните цени на горивото се предоставят от информационната услуга Oil Price Information Service (OPIS) и се визуализират директно от приложението Sygic Car Navigation на автомобилния сензорен екран SYNC, позволяващ на потребителите да следят пътя и да държат волана.

Sygic Car Navigation

Новата функция за цени на горивото скоро ще е част от Sygic Car Navigation за приложенията MirrorLink 1.1., Jaguar и Land Rover InControl, както и за HondaLink App Launcher. Според компанията, тази функция е оптимизирана да работи безпроблемно на сензорния екран AppLink на Ford чрез технологията Smart Device Link (SDL) на автомобилния гигант, която е изложена на щанда на Ford в Зала 1 на MWC.

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Полезни програми"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ще пестим от гориво с обновеното мобилно приложение Sygic Car Navigation"    

абонамент за бюлетина