Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Civilization VI за първи път вкарва в играта австралийската нация

Цивилизацията на Австралия ще дебютира в сериите през лятото с нов DLC пакет. Тя ще бъде водена от премиер министъра по време на ВСВ Джон Къртин с уникална способност „Цитадела на цивилизацията“, която увеличава защитната сила на страната с ускоряване на производството при война.

24 февруари 2017
1367 прочитания
0 коментара
1 одобрение
1 неодобрение

Civilization е една от игрите, които човек може да играе с години, без да му омръзне, но, разбира се, обновленията винаги са добре дошли. Скоро предстоят такива и за последната игра от поредицата - Civilization VI, която излезе през миналия октомври. Това съобщават от студиото Firaxis Games, като разкриват и някои интересни подробности за предстоящите летни обновления.

Казано по-точно, гейм разработчиците са приготвили две актуализации за съдържанието на Civilization VI – едното от тях ще може да се свали безплатно, а другото ще е платено, но за момента цената му не се съобщава.

 Civilization VI за първи път вкарва в играта австралийската нация

Прочетете още: Какво ще играем през 2017-та година? (част I)

С новия DLC пакет в играта ще се появи и нова цивилизация – тази на Австралия, която досега не е участвала в нито една от изданията на Civilization. Лидер на нацията е Джон Къртин, който е премиер-министър на страната през Втората световна война. Неговата уникална способност се нарича „Цитадела на цивилизацията“ и увеличава защитната сила на страната – в този режим производството се ускорява двойно, ако през последните 10 хода някой е обявил война на Австралия или ако през последните 20 хода е бил освободен австралийски град.

Australian digger

Уникалната бойна единица на страната са т.нар. „дигъри“ - австралийската версия на пехотинците, която се характеризира с това, че силата им се увеличава, ако те се сражават извън границите на територията на страната или близо до водата. Уникално подобрение на Австралия пък е скотовъдната ферма.

australian farm

Според информацията от разработчиците, безплатното обновление ще добави в Civilization VI „две от най-желаните от общността възможности“, а именно поддръжка на Steam работилница и опция за командна игра в мултиплейър режим – както срещу изкуствен интелект, така и срещу живи противници. От Firaxis обещават „скоро“ да направят също някои промени в баланса и да оправят някои бъгове.


1 одобрение
1 неодобрение
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Civilization VI за първи път вкарва в играта австралийската нация"    

абонамент за бюлетина