Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Запознайте се с певицата Синби – новата секси героиня от Paragon

Синби е гроиня с умения за близък бой, базирани на способността й да управлява призрачни вълци. Тя ще се появи в Paragon PlayStation 4 и PC утре, 21 февруари и, подобно на всички останали герои от играта, ще бъде абсолютно безплaтна за всички, които я пожелаят.

20 февруари 2017
1576 прочитания
0 коментара
0 одобрения
1 неодобрение

От август миналата година новият MOBA проект Paragon на създателите на гейм хитове като Unreal Tournament и Gears of War e безплатно достъпен за игра в рамките на отворена бета кампания и участниците в нея едва ли са останали разочаровани. А те със сигурност ще се зарадват и на поредната новост в играта – нов секси-персонаж, който беше разкрит тези дни от Epic Games.

Shinbi

Става въпрос за героинята Синби (Shinbi), описвана от разработчиците като „най-популярната певица в Омид“. Разбира се, в Paragon ще бъдат оценени не само нейните вокални възможности, но и бойните умения, базирани на способността на Синби да управлява призрачни вълци.

Прочетете още: Играта Paragon става общодостъпна - започва отвореният бета тест

Всъщност Синби е боец за близък бой. Едно от нейните умения е т.нар. „Бесен темп“ – при натискане на съответния бутон персонажът изпълнява кратък спринт през противниците като им нанася порежения. След завършването на действието то може да бъде изпълнено още веднъж.

Shinbi

Интересно е и умението, което хвърля в боя звровете – при него вълкът минава през миньоните, но се взривява при сблъсъкс вражеския герой. „Вълчият валс“ пък призовава четири вълка едновременно, които в продължение на 4 секунди кръжат около Синби и възстановяват здравето й, докато в същото време атакуват противниците.

Естествено, това далеч не е всичко, което можете да очаквате от секси-певицата Синби. Всичко останало обаче можете да откриете и сами съвсем скоро – тя ще се появи в Paragon, във версиите за PlayStation 4 и PC, утре – 21 февруари. Както и всички останали герои от играта, Синби ще бъде абсолютно безплатна за всички, които я пожелаят.

0 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Запознайте се с певицата Синби – новата секси героиня от Paragon"    

абонамент за бюлетина