Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Конзолата Xbox Scorpio с анонс по време на E3 2017 - на 11 юни

Информацията идва от Twitter канала на Xbox, така че в нея не може да има никакви съмнения. За съжаление, няма и никакви други подробности...

16 февруари 2017
3791 прочитания
2 одобрения
2 неодобрения

Главното гейминг изложение на годината - E3 2017 – ще се състои чак през юни, но маркетинговият отдел на Microsoft вече започва да подгрява интереса на публиката за анонсите, които компанията ще направи там. Казано по-точно, засега софтуерният гигант съобщава за предстоящо на 11 юни специално мероприятие, където, наред с други анонси, ще бъдат дадени и подробности за очакваната с интерес от мнозина гейм конзола Xbox Scorpio. Много е вероятно да има и демонстрация на новата игрова платформа.

Конзолата Xbox Scorpio с анонс по време на E3 2017 - на 11 юни


Тук трябва да отбележим, че изображението на системната платка, прикрепено към съобщението, всъщност е от миналогодишния официален клип за Xbox Scorpio (който можете да видите по-долу), така че няма никакви съмнения за коя конзолa точно става въпрос. 

Прочетете още: PS4 Pro и PS4 Slim – всичко, което трябва да знаем за новите конзоли

Конзолата Xbox Scorpio с анонс по време на E3 2017 - на 11 юни

Уви, засега съобщението в Twitter, откъдето идва информацията, не носи никакви други подробности, но е почти сигурно, че до юни ще научим още такива. Възможно е дори да видим новата гейм конзола на Microsoft, която иначе би трябвало да излезе на пазара към края на настоящата година. Очевидно в Microsoft изобщо не се притесняват от едногодишното изоставане от конкурентната Sony PlayStation 4 Pro.

В заключение няма как да не добавим, че за разлика от друг път, тази година за първи път в историята на E3 изложението за електронни забавления ще може да бъде посетено не само от разработчици, гейм издатели и представители на гейм индустрията, но и от редови любители на видео игрите. Стига, разбира се, те да успеят да се снабдят с някой от 15-те хиляди билета, които организаторите ще пуснат в продажба. Първите желаещи да посетят шоуто ще могат да си купят билетите срещу $150, а по-късно цената ще се увеличи до $250.2 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Потребителска електроника"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Конзолата Xbox Scorpio с анонс по време на E3 2017 - на 11 юни"    

абонамент за бюлетина