Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

На това мероприятие AMD ще обяви официално дебюта на процесорите Ryzen

Мероприятието се нарича Capsaicin & Cream и ще бъде проведено на 28 февруари в рамките на конференцията на гейм разработчиците на GDC 2017.

16 февруари 2017
3191 прочитания
10 одобрения
2 неодобрения

Броени дни остават до дългоочаквания официален анонс на процесорите от ново поколение AMD Ryzen и до техния пазарен дебют. Всъщност досега не се знаеше със сигурност кога точно AMD смята да направи въпросния официален анонс, но последната информация от компанията ни казва и това – това ще се случи по време на мероприятието наречено Capsaicin & Cream, което ще бъде проведено на 28 февруари в рамките на конференцията на гейм разработчиците на GDC 2017.

 Capsaicin & Cream - На това мероприятие AMD сигурно ще представи процесорите Ryzen

Предполага се, че именно това събитие ще бъде заключителната фаза от анонсите, свързани с новите процесори Ryzen, преди излизането им на пазара. AMD няма да пропусне и възможността и да пошуми около възможностите на своите бъдещи графични процесори Vega, които, по последни данни, се очаква да излязат в рамките на съответните видеокарти AMD Radeon към края на май.

Прочетете още: Превъзходството на (Ry)Zen или докъде стигат новите хоризонти на AMD

Самата презентация с кулинарното наименование Capsaicin & Cream ще бъде разделена на две отделни мероприятия. Първото от тях ще се предава директно в ефир, подобно на предишната официална презентация New Horizon. То ще започне в промеждутъка между 20:30 ч. на 28 февруари и 09:30 ч. на 1 март българско време, но по-точна информация за провеждането му засега няма. Затова пък знаем, че в рамките на тази презнтация ни очаква „наситена демонстрация на възможностите на продуктите на компанията с акцент върху модерната графика и VR технологиите“.

 Capsaicin & Cream - На това мероприятие AMD сигурно ще представи процесорите Ryzen

Второто мероприятие в рамките на събитието Capsaicin & Cream ще бъде предназначено специално за разработчиците и ще бъде проведено при закрити врата на 1 март между 00:00 и 03:30 ч. Българско време. След заседанието с участието на представители на Unity и Epic ще бъде проведена и заключителна закрита сесия за избрани участници в GDC.

10 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Процесори"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"На това мероприятие AMD ще обяви официално дебюта на процесорите Ryzen"    

абонамент за бюлетина