Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

NVIDIA ни готви за битки с Ubisoft бъндъл за видеокарти GTX 1070/1080

Новият промо пакет “Prepare For Battle” на NVIDIA дава възможност на потребителите, които закупят една от графичните карти GeForce GTX 1080 и 1070 или преносим компютър или PC, оборудван с една от тези графични карти, да играят свободно предстоящите игри For Honor или Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

01 февруари 2017
2030 прочитания
0 коментара
1 одобрение
1 неодобрение

Пакетните предложения за видеокарти, безплатно окомплектовани с актуалнигейм заглавия (т.нар. бъндъли), бяха обичаен метод за стимулиране на продажбите (и гейминга) през миналата година, а по всичко личи, че тенденцията ще се запази и през новата. Във всеки случай тя остава актуална за компанията NVIDIA, която беше особено активна в това отношение през последните месеци на 2016 г., а ето че открива този тип инициативи и за 2017-а.

For Honor

Казано по-точно, “зелените” съобщават за пускането на нов bundle, наречен „Prepare For Battle”. Той е свързан с две от новите заглавия на Ubisoft и според условията на промоцията потребителите, които закупят една от графичните карти GeForce GTX 1080 и 1070 или преносим компютър или PC, оборудван с една от тези графични карти, ще могат да играят свободно предстоящите игри For Honor или Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Прочетете още: Какво ще играем през 2017-та година? (част I)

For Honor

Сигурно не сте забравили, но за всек8и случай ще припомним, че For Honor ще се предлага в магазините от 14 февруари, а Ghost Recon Wildlands - от 7 март. Българските партньори на NVIDIA за разпространяване на промо пакета „Prepare For Battle” са  Vali computers и desktop.bg

For Honor

Освен това компанията предлага и по-лесен начин за закупуване на кодовете чрез услугата си GeForce Experience. Той елиминира нуждата потребителите да се регистрират на уеб страници, които се зареждат бавно, а трябва просто да въведат кода на съответното място в GeForce Experience и играта ще бъде избрана автоматично и добавена към тяхната Uplay сметка.

Ghost Recon

1 одобрение
1 неодобрение
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"NVIDIA ни готви за битки с Ubisoft бъндъл за видеокарти GTX 1070/1080"    

абонамент за бюлетина